Жесток скандал вдигнала бременната Златка Райкова на половинката си Благой Георгиев. Повод за

...
Жесток скандал вдигнала бременната Златка Райкова на половинката си Благой Георгиев. Повод за
Коментари Харесай

Жесток скандал вдигна бременната Златка на Благо: Толкова ли съм заслужила, пари ли нямаш?

 Жесток скандал вдигнала бременната Златка Райкова на половинката си Благой Георгиев. Повод за гибелния й хормонален яд станал годежният пръстен на Есмер Омерова – някогашната брачна половинка на Благо. Татарката се похвали с големия елмаз, който получила от годеника си Макс Давидов.

Златка открила, че камъкът е четири пъти по-голям от този, който Джизъса й подари.  " Виж някогашната ти какви диаманти получава! Аз толкоз ли съм заслужила?! Пари ли нямаш, че ти досвидя за по-голям камък “, крещяла плеймейтката, оповестява " ХотАрена ".

Златка толкоз се ядосала, че отказвала да носи годежния си пръстен. Според осведомени някогашният футболист към този момент се оглеждал за ново украшение.

В интерес на истината това е третият път, в който плеймейтката му връща елмаз. Благо й подари годежен пръстен още по време на присъединяване им в " Биг Брадър “. Бижуто обаче бе " спуснато “ от продуцентите за реклама на известна марка и бе прекомерно малко за претенциите на Златка.

След като излязоха от Къщата, Джизъса й направи публично предложение с нов пръстен, със доста по-голям елмаз. Райкова бе удовлетворена от размера, до момента в който не видя този на Омерова.

Благо и Есмер се разведоха предходната година, а преди няколко месеца татарката се сгоди за новия си другар. Според осведомени сватбата им ще изпревари тази на Георгиев и Златка и ще е напълно скоро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР